Partiohaalari M15 ---vuoden 2016 tammikuun tuotanto-ohjelmassa
Puolustusvoimain paljon kehutun partiohaalarin inspiroima asuste. Puolustusvoimain tällä hetkellä olevassa haalarissa on 70-luvulla kehitetty lämpöeriste. 40 vuodessa on vaatetustekniikka kuitenkin kehittynyt huomattavasti eteenpäin.

Origo professionaalin tekemässä parennettussa versiossa on lämpöeristyksenä viimeisintä eurooppalaista kuitutekniikkaa. Lämpöeristys on sipulitikattu kahden vuorikankaan väliin. Ihon ja ulkoilman välissä on itse asiassa kolme kangaskerrosta ja yksi eristekerros.

Aivan kuin ikkunalasinkin eristys paranee kun kaksikerroslasin vaihtaa kolmikerroslasiksi. niin myös vaatteen eristys paranee kun eristeenä on kahden sijasta kolme tuulenpitävää kangaskerrosta joiden välissä on eristävää vanua ja ilmaa.

Partiohaalari M15 on valmistettu Dewelltonin ilmavoimien tarpeeseen kehittämästä Microtec 145 kankaasta joka on sadevedenpitävä 600mm:iin asti ja tuulenpitävä jopa arktisten lentokenttien tuimassa viimassa. Kangas on Fluorocarbon-viimeistelty vettä ja likaa hykiväksi

Vetoketjut ovat EN ISO testatut ja hyväksytyt . Vyötärölle asti avautuvat sivuvetoketjut avautuvat myös yläpäästä mahdollistaen pääsyn alla olevien housujen taskuille. Kaikki vetoketjut ovat takertelematta avautuvia ja sulkeutuvia muovihammasketjuja.

Reisitaskuissa on lumiläpät ja lahkeensuissa on säädettävät nappiaukkokuminauhat lumilukkoina