Poliisin varustevyö 2015 - Police equipment belt
Poliisin varustevyö 50mm - Police equipment belt 50mm
Sisävyö, -inner belt: 85mm,
Ulkovyö, outer belt 50mm,
Solki, buckle: 3-way Cop lock 60mm
Sisäpinta, Inside fabric: 3D spacer for ventilation
Ulkopinta, outer fabric: Cordura Nylon
Miellyttävä, joustava sisävyö, non-buckering, flexible inner belt, comfortable to use

SX ....65-78cm
S....... 78-90cm
M...... 90-102cm
L....... 102-114cm
XL.... 114-126cm
XXL. 126-135cm

Pituudet vastaavat Scandinaavista vaatemitoitusta.

Lenths are supporting Scandinavian garment measurements.
Belts can be adjusted somewhat longer than next size.

Origo professional belts are manufactured by Dewellton Oy

Maailman paras varustevyö on suomalaista valmistetta! Suomen poliisin teknisen spesifikaation mukaan valmistettu vyö 50mm ulkovyöllä. Vyön lähtökohtana on ollut parantaa kaikkia markkinoilla olemassa olevia vöitä ja valmistaa tällä hetkellä markikinoilla oleviin vöihin nähden ylivertainen tuote.

Vyö koostuu vyötäröä myötäilevästä pehmeästä sisävyöstä ja taipumattomasta polyeteenilevystä valmistetusta ulkovyöstä, jotka liittyvät yhteen Velcro© tarranauhoilla. Vyön solkena on USA:laisen National Molding Ltd:n valmistama CopLock© 50mm kolmipistesolki. Soljen peittää tarrakiinitteinen varmuuskiinitys.

Leveä vyö auttaa taakan jakautumista laajalle alalle ja vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta. Vyön runkona on Dewellton Oy:n kehittämä erikoisrakenteinen joustava ja muotoonsa palautuva memory felt. Leveä vyö auttaa taakan jakautumista laajalle alalle ja vähentää selkään kohdistuvaa rasitusta. Joustavan runkorakenteen ansiosta vyö kaartuu kauniisti ja pehmeästi.

Joustavat sisävyön reunat eivät paina lantioita äärimmäisissäkään asennoissa. Sisäpinnalla oleva 4mm pehmustettu 3D spacer-neulos mahdollistaa ilman kiertämisen jonka johdosta vyö ei hiosta kuumallakaan ilmalla.

Ulkovyö on päällystetty hankausta kestävällä Cordura® Nylonilla. Ulkovyön päiden kiinitys sisävyöhön on varmistettu saksalaisilla Prym© tummennetuilla metallinapeilla.

Vöy on kantattu erikoisesti hankausta kestävällä 100% polyester-ripsinauhalla